ЎҚУВЧИЛАР ТАЪЛИМ ВА ТАРБИЯСИДА КАШТАЧИЛИКНИНГ ЎРНИ - Shomirzayev, Maxmatmurod (Физико-технологического образование, 2022)
Муаллиф мазкур мақолада каштачиликнинг миллатлараро ўзига хос хусусиятларини мисоллар асосида тушунтирган. Шунингдек, меъморчиликда ва бирор буюмни безашда аппликация усулидан кенг фойдаланишга нисбатан тавсиялар берилган