UYG‘ONISH DAVRI RASSOMLARINING JAHON TASVIRIY SAN’ATIGA QO’SHGAN HISSALARI - Abdurahimov, Lola; Abdurahimova, Muxabbat (Физико-технологического образование, 2022)
Ushbu maqolada tasviriy san’atning turlari: grafika, rangtasvir, haykaltaroshlik, me’morchilik va xalq amaliy san’ati tarixi, metodlarini rivojlantirish hamda uyg’onish davri rassomlarining jahon tasviriy san’atiga qo’shgan hissalari haqida ma’lumot keltirilgan