ВИРТУАЛ ЛАБОРАТОРИЯЛАР ЁРДАМИДА ФИЗИКА ФАНИНИ ЎҚИТИШДА ДАСТУРИЙ ВОСИТАЛАРИ - Toshpo’latova, Dildora (Физико-технологического образование, 2022)
Мазкур мақолада физика фанини ўқитишдаги дастурий воситалар ва виртуал лабораториялар ҳақида фикр-мулоҳазалари баён этилади