TALABALAR TEXNIK IJODKORLIGIDA TADQIQOT OB’EKTLARIGA QO’YILADIGAN TALABLAR - Tog’ayev Хo’jamberdi; Yo’ldoshev, Mirjalol (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada talabalar texnik ijodkorligida tadqiqot ob’ektlari murakkabligi qo’yiladigan talablar va ularning psixologik hamda pedagogik jihatlari bayon qilinadi.