ZARDO’ZLIKKA OID MAVZULARNI O’QUVCHILARGA O’RGATISHNING DIDAKTIK IMKONIYATLARI - Orisheva, Zuxra (Физико-технологического образование, 2020)
Ushbu maqolada zardo’zlikka oid mavzularni o’quvchilarga o’rgatishning ahamiyati va didaktik imkoniyatlari xususida mulohazalar bayon etiladi