QAYTA TIKLANUVCHI ENERGIYA MANBAIDAN FOYDALANISH - Toshpo’latova, Dildora (Физико-технологического образование, 2023)
Quyosh energiyasidan unumli foydalanish va uning iste’mol samaradorligi. Sayyoramizda kuzatilayotgan global ekologik muammolar: iqlimning o‘zgarishi, ozon qatlamining siyraklashuvi, kislotali yomg‘irlar, atmosferaning zaxarli gazlar bilan to‘yinishi, atrof-muhitni radiatsion ifloslanishi to’g’risida ma’lumotlar keltirilgan