UMUMIY O‘RTA TA’LIM VA KASB-HUNAR MAKTABLARIDA O‘QUVCHILARNI TARBIYALASH KOMPETENTLIGI - Ismoilov, Tuychi (Физико-технологического образование, 2025)
Maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning umumiy o‘rta ta’lim va kasb-hunar maktablarida o‘quvchilarni tarbiyalash kompetentligi rivojlantirishda o‘quvchilarni tarbiyalashning maqsad va vazifalari, tarbiyalash metodlari, tarbiyalashga qo‘yiladigan talablar kabi ma`lumotlar bayon qilingan.