FIZIKA DARSLARIDA INNOVATSION METODLARNI QO'LLASH - Farmonov, Utkir; Xudoyberdiyev, Azamat (Физико-технологического образование, 2021)
Ushbu maqolada fizikani o'qitishda zamonaviy innovatsion metodlarni qo'llashnining ahamiyati va afzalliklari haqidagi ma'lumotlar keltirilgan.