ЗАМОНАВИЙ ЎҚИТУВЧИ ФАОЛИЯТИДА ПЕДАГОГИК МАҲОРАТНИНГ ЎРНИ - Sovurova, Shahrizoda; Sovurov, Mustafo (Физико-технологического образование, 2021)
Ушбу мақолада замонавий ўқитувчи фаолиятида педагогик маҳоратининг ўрни қанчалик даражада муҳим эканлигини кўриб чиқамиз.