O‘QUVCHILAR SHAXSINI RIVOJLANTIRISHNING BA’ZI JIHATLARI - Sharipova, Gulasal; Alqarova, Umida (Физико-технологического образование, 2021)
Talaba yoki o‘quvchi, har kim ham o‘zini yaxshi tuta bilishni, yaxshi his etishni, be’ma’ni odatlar hamda yoqimsiz hislatlardan forig‘ bo‘lishini, o‘z qobiliyatlarini rivojlantirishini va kuchaytirishni, jamiyatda to‘kis bo‘lib yashashni istaydi.