“METROLOGIK O’LCHOVLAR” MAVZUSINI O’QITISHDA NOSTANDART TESTLARDAN FOYDALANISH - Orishev, Jamshid; Оришева, Зухра (Физико-технологического образование, 2021)
Maqolada bo’lajak texnologik ta’lim o’qituvchilarini tayyorlashda o’qitiladigan Metrologiya, standartlash va sertifikatsiya fanidan “Metrologik o’lchovlar” mavzusi bo`yicha talabalarning o’zlashtirish darajasini aniqlash va ularni baholash yuzasidan nostandart test topshiriqlari tuzishga oid tavsiyalar keltirilgan.