FIZIKA O‘QITISHDA KASBIY KOMPETENTLIKNI RIVOJLANTIRISH - Rahmatillayeva, Feruza (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada fizikani o‘qitish jarayonida kasbiy kompetentlikni va kasbiy kompetentlikni rivojlantirish muommolari shakllantirishning o‘ziga xos xususiyatlari yoritilishiga qaratilgan