XALQ HUNARMANDCHILIGI BO’YICHA MASHG‘ULOTLARNI OTKAZISH METODIKASI - Umarov, Rahim (Физико-технологического образование, 2023)
Maqolada asosan umumiy o’rta ta’lim maktablaridagi Texnologiya fanining xalq hunarmandchiligi bo’limida o’tiladigan mashg’ulotlarni maz muni, tuzilishi, tarkibi va o’tkazilish uslubi bo’yicha qo’yiladigan talablar haqida fikr yuritilgan