OPTIKADAN EKSPERIMENTAL MASALALARNI YECHISH TEXNOLOGIYALARI - Rashidova, Vazira (Физико-технологического образование, 2023)
Optikadan eksperimental masalalarni yechishda laboratoriya yoki demonstrasion eksperimentlardan foydalaniladi. Optikadan eksperimental masalalarni yechish jarayonida talabalarning faolligi va mustaqilligi oshadi