ILMIY USLUBGA OID PSIXOLOGIK MATN BIRLIKLARINING INGLIZ TILIDAN O’ZBEK TILIGA TARJIMASI MUAMMOLARI - Normatova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada Alem Abdildaulining “Boshlang’ich maktab yoshidagi psixologiya” ilmiy maqolasidagi psixologik matn birliklarining ingliz tilidan o’zbek tiliga tarjimasidagi muammolari haqida so’z yuritilgan