O’QUVCHILARDA GENDER TOLERANTLIKNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK OMILLARI - Norbosheva, Mexri (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada o’quvchilarda gender tolerantlіgіnіng shakllanіshіga ta’sir qiluvchi omillar, o’quvchilaridagi gender tolerantlikning tarkibiy qismlari, o’quvchilarda gender tolerantlikni shakllantirish gender identifikatsiyasida namoyon boʻlishi, taʼlim-tarbiya jarayoniga geymifikatsiyani joriy etishning ustunliklari, boshlang’ich sinf o’quvchilarining ta’limni o’zlashtirishda gender xususiyatlarni shakllantirish omillari kabi masalalar yoritilgan.