ПСИХОЛОГИК ХАВФСИЗЛИКНИНГ ЎРГАНИЛИШ ШАРТ-ШАРОИТЛАРИ - Муллабаева, Нозима (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Инсоннинг психологик хавфсизлиги ҳозирги кунга келиб энг долзарб муаммолардан бирига айланиб қолди. Инсон фаолиятининг турли жабҳаларида албатта психологик хавфсизлик масалаларига алоҳида эътибор қаратиб келинмоқда. Инсон ҳаёт фаолиятининг турли-туманлиги жамият ва давлат учун хавфсизлик билдан боғлиқ кўплаб муаммоларни вужудга келтирмоқда.