O‘SMIRLIK DAVRIDA YUZAGA KELADIGAN SALBIY XATTI-HARAKATLARNING PSIXOLOGIK MAZMUNI - Axmatova, Guli (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada o‘smirlik davrida shaxs rivojlanishga ta’sir ko‘rsatadigan o‘zgarishlarning psixologik va fiziologik mazmuni yoritilgan. Bu davrda rivojlanishning bosqichlari va psixologik reaktsiyalari ko‘rib chiqilgan.