AMALIYOTCHI-PSIXOLOG VA OTA-ONA HAMKORLIGIDA TA’LIM JARAYONINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Bekkiyeva, Nargiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqola matnida amaliyotchi-psixolog va ota-ona hamkorligida, o‘quvchilarni ta’lim jarayonini o‘zlashtirishlariga ko‘maklashish, ularning individual psixologik xususiyatlarini, imkoniyatlarini inobatga olish lozimliligi yoritilgan. Ta’lim tizimida psixologik xizmat faoliyat turidan unumli foydalanish, pedagog-psixolog bilan hamkorlikda bolaning ruhiyatida ijobiy xususiyatlarni shakllantirishning ahamiyati tahlil qilingan