O’SMIRLIK DAVRIDA O’SMIRLARNING ANATOMIK FIZIOLOGIK XUSUSIYATLARINI TAHLIL QILISH - Karimova, Gulchiroy (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maqolada o’smirlik davri haqida tushuncha, o’smirlarning anatomik fiziologik xususiyatlari va o’smirlarning bilish jarayonlarining xususiyatlari tahlil qilindi. O’smirlik ko’p jihatdan insonning ertangi kunini belgilab beruvchi muhim palla hisoblanadi. Bu davrda ota – onalar farzandlariga har doimgidan ko’proq e’tibor berishlari kerak.