ОИЛАДА ШАХСЛАРАРО МУНОСАБАТЛАРНИНГ ПОЗИТИВ МУҲИТГА ТАЪСИРИ - Norbosheva, Mexri (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Мазкур мақолада оила маънавиятининг оила мустаҳкамлигига таъсири, оилада соғлом маънавий муҳитни шакллантиришда ота-онанинг ўрни ва вазифалари , оила маънавияти психологияси ҳақида фикр-мулоҳазалар баён этилган.