TA’LIM MUASSASALARIDA PSIXOLOGIK MASLAHAT ISНINI OLIB BORISН YO‘LLARI - Mirzanova, Matluba (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Psixologik maslahat berishda individual munosabatda bo‘lishning asosiy sharti bu, tarbiyachining o‘z tarbiyalanuvchisining sezgisi, idroki, diqqati, xotirasi, tafakkuri, tasavvuri, harakteri, temperamenti, qobiliyati, hissiyotlari, emotsiyalari, irodasi va faoliyat motivatsiyasi haqida chuqur bilishidan iboratdir.