RIVOJLANISHIDA KAMCHILIGI BO’LGAN BOLALARNI REABILITATSIYA QILISH JARAYONIDA PSIXOTERAPIYA VA PSIXOKORREKTSIYA USULLARI - Akramova, Xafiza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqola maktabgacha yoshdagi bolalarning psixologik xususiyatlari yuqori darajadagi ishonuvchanlik, hissiy ta’sirchanlik, shifokorga, tarbiyachi, pedagogga bog’lanib qolishida psixoterapiyani samarali qo’llash uchun keng imkoniyatlarning samarali omillari o’ziga xos jihatlari ilmiy yondoshuvlar asosida yoritilgan.