KICHIK MAKTAB YOSHI OʻQUVCHILARIDA TAFAKKURNI SHAKLLANTIRISH - Boyqarayeva, Navruzgul (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada kichik maktab oʻquvchilarida sogʻlom tafakkurni shakllantirish, tafakkurni shakllantirish bosqichlari, intensiv intellektual rivojlanish, aqliy jarayonlarni intellektualizatsiya qilish va oʻqitish jarayoni, majoziy tafakkurini shakllantirish haqida fikr yuritilgan.