BO‘LAJAK O‘QITUVCHILARNING MUSTAQIL IJODIY FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA INNOVATSION YONDASHUV - Sadriddinova, Feruza (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Ushbu maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarning mustaqil ijodiy faoliyatini tashkil etishda innovatsion yondashuvga oid ma’lumotlar batafsil yoritib o‘tilgan.