INNOVATSION MENEDJERLARNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Rustamova, Sitora (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Yangi zamonaviy texnologiyalar asrida zamonaviy texnologiyalar bilan yondashish maqsadida har bir sohada izchil izlanishlar bo’lmoqda. Ishlab chiqarishni boshqarishda innovatsion menejerlik faoliyatini qo’llash bo’yicha ko’nikmalar berilgan. Menejerni psixologik sifatlariga to’xtalib o’tilgan.