MAKTABGACHA YOSHDA O‘YIN FAOLIYATINING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abdduvalieva, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning har tomonlama rivojlanishida o‘yin faoliyatining ahamiyati, o‘yin faoliyatining yuzaga kelishida zarur bo‘lgan sharoitlar, syujetli rolli o‘yinlarning bolalar harakatning o‘sishidagi ahamiyati haqida batafsil ma’lumotlar berilgan.