TALABALARNING MUHANDISLIK KASBIGA OID KREATIVlLIK QOBILIYATLARINI TAKOMILLASHTIRISHNING O‘ZIGA XOS SHARTLARI - Ruzmetova, Sayyoraxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada oliy ta’lim tizimida talabalarning muhandislik kasbiga oid kreativlik qobiliyatlarini takomillashtirish va bu borada amalga oshirilishi lozim bo‘lgan zaruriy talablar haqida fikr yuritiladi.