AMALIYOTCHI PSIXOLOGLARNI KASBIY RIVOJLANISHI - Mardonov, Erkin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Maslahat berish ishlari amaliyotchi psixologning asosiy faoliyat turlaridan biridir. Maslahat berish ishlari o`qituvchilar, o`quvchilar, ota-onalar uchun olib boriladi. Maslahat berish ishlari individual va guruhiy bo`ladi.