TAʼLIM MUASSASASI OTA -ONALAR HAMKORLIGINING PEDAGOGIK-PSIXOLOGIK ASOSLARI - Qurbonova, Muborak (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ta'lim muassasalarida ota-onalar va ota-onalarning hamkorligi o'quvchilarning akademik va ijtimoiy rivojlanishida muhim rol o'ynaydi. Ota-onalarning birgalikdagi sa'y-harakatlari o'quvchilarning muvaffaqiyatiga yordam beradigan qo'llab-quvvatlovchi ta'lim muhitini yaratishi mumkin. Ushbu maqola ta'lim muassasalarida ota-onalar va ota-onalar hamkorligining pedagogik va psixologik asoslarini o'rganishga qaratilgan.