Maktabgacha ta’lim muassasasida sahnalashtirish faoliyatini tashkil qilish yo’llari. - Abduqodirova, Nazira (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasasida tashkil etiladigan sahnalashtirish faoliyatini tashkil qilish masalalari yoritilgan. Maktabgacha ta’lim muassasasida sahnalashtirish faoliyati bolalar tafakkurini rivojlantiruvchi muhim omillardan biri sanaladi.