I.A.KARIMOV ASARLARIDA YUKSAK MA’NAVIYATLI SHAXSNI SHAKLLANTIRISH G’OYALARI. - Yuldasheva, Sojida (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2021)
Ushbu maqolada Islom Karimov asarlarida yuksak ma’naviyatli shaxsni shakllantirish g’oyalari. Prezident qarashlari milliy ma’naviyat nazariyasini shakllantirish yo’lida o’q tomirlarni aniq va muayyan ko’rsatib berilgan.