ТАЛАБАЛАР ИЛМИЙ ДУНЁҚАРАШИНИ ЮКСАЛТИРИШГА ИННОВАЦИОН ЁНДАШУВ - Kamolova, Shirin (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ушбу мақолада бугунги глобаллашув жараёнига хос талабалар илмий дунёқарашини юксалтиришга инновацион ёндашув мазмун моҳияти ёритилган.