MAMLAKATIMIZDA YOSHLARNING GLOBALLASHUV JARAYONIDA IJTIMOIYLASHUV MASALALARI - Nazarov, Toshpo'lat (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Ushbu maqolada Jahon ta'lim standartlarini o'rgangan holda mamlakatimizda yoshlarga beriladigan imkoniyatlar va yaratilgan shart sharoitlar haqida batafsil ma’lumotlar keltirilgan.