БАРКАМОЛ ШАХС ИКТИДОРИНИ ШАКЛЛАНИШИДА ЎЗ – ЎЗИНИ ТАРБИЯЛАШ - Soibnazarova, Muqaddas (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Мазкур мақолада баркамол шахс иқтидорини намоён бўлиш даврлари, баркамол шахс, ишонч, ўз-ўзини тарбиялаш, иқтидор тушунчаларига илмий жиҳатдан асосланган.