О‘QUVCHILAR TAFAKKUR JARAYONLARINI SHAKLLANTIRISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI - Kamolova, Shirin; Amanxonova, Yanglishxon (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2022)
Mazkur maqolada bugungi globallashuv jarayoniga xos ta’lim texnologiyalaridan foydalanish masalalari pedagogik texnologiyalar asosida о‘quvchiningning hayotga tayyorgarligini shakllantirish, doimiy o‘zgaruvchan, tobora o‘zaro bog‘lanib borayotgan pedagogik texnologiya insonning muvaffaqiyatli ijtimoiylashuvi zarurligi yoritilgan.