OILA PSIXOLOGIYASIDA MUHABBAT TUSHUNCHASI - Musurmonqulov, Farrux (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2023)
Oila psixologiyasi fan sifatida oilaning ijtimoiy institut maqomidagi faoliyatining ob’ektiv qonuniyatlarini, oila-nikoh hamda qarindosh-urug’chilik munosabatlarining mexanizmlari va turmush tarziga oid konkret vaziyatlarda oila a’zolari ijtimoiy xulqining namoyon bo`lishini o`rganadi. Maskur maqolada oila pisixologiyasida muhabbat tushunchasi va inson o`zida kechirtayotgan hissiyotlar hammda munosabatlar haqida bayon etiladi.