SHAXS IJTIMOIYLASHUVIDA OILANING ROLI - Sangirova, Nilufar (Журнал Педагогики и психологии в современном образовании, 2024)
Ushbu maqolada shaxs ijtimoiy taraqiyotida oila muhitining o‘rni xususidagi fikrlar yuritilgan.