ROBOTOTEXNIKA STEAM TAʼLIM MODELI SIFATIDA - Abduahadova, Umida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2024)
mazkur maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida robototexnika Steam ta’limini tashkil etilishi va texnik ijodkorlikni rivojlantirishning yangi vazifalari haqida yoritilgan.