MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA QO’G’IRCHOQ TEATRLARINI SAHNALASHTIRISH: MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA QO’G’IRCHOQ TEATRLARINI SAHNALASHTIRISH - Karimova, Aziza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
MAKTABGACHA TA`LIM TASHKILOTLARIDA QO’G’IRCHOQ TEATRLARINI SAHNALASHTIRISH