OLIY TA’LIM MUASSASALARI MAKTABGACHA TA’LIM O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK QOBILIYATINI INTEGRATIV YO‘NALISHDA TAKOMILLASHTIRISH: OLIY TA’LIM MUASSASALARI MAKTABGACHA TA’LIM O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK QOBILIYATINI INTEGRATIV YO‘NALISHDA TAKOMILLASHTIRISH - Xasanova, Guli (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
OLIY TA’LIM MUASSASALARI MAKTABGACHA TA’LIM O‘QITUVCHILARINING PEDAGOGIK QOBILIYATINI INTEGRATIV YO‘NALISHDA TAKOMILLASHTIRISH