TA’LIM JARAYONINI BOSHQARISHDA PEDAGOGLARNING NUTQIY FAOLIYATGA O’RGATISHNING AXAMIYATI - G’aniyeva, Hayriniso (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ушбу мақолада олий таълим муассасаларида жисмоний тарбия дарсларини, спорт мусобақаларини, соғломлаштириш ва спорт тадбирларини ташкил этишда ва ўтказишда инновацион педагогик технологиялардан фойдаланишнинг ўрни ва афзалликлари, интерфаол усулнинг ўзига хослиги акс эттирилган.