EKOLOGIK TARBIYA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR TARBIYASINING MUHIM OMILI SIFATIDA - Norquziyeva, Manzura; Abdusattarova, Visola (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkiloti turli yosh guruhlarida tabiat bilan tanishtirishning xilma-xil shakllarda: mashg’ulotlarda, ekskursiyalarda, kundalik hayotda, kuzatishlarda,suhbatlarda, hamda mehnatda ekologik tarbiyani amalga oshirish,ekologik tarbiyaga oid bilimlar bilan qurollantirish mazmuni yoritilgan.