MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARI TARBIYALANUVCHILARIDA EKOLOGIK BILIM VA MADANIYATNI SHAKLLANTIRISH MASALALARI - Qilichova, Marhabo (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlari tarbiyalanuvchilarida ekologik bilim va madaniyatni shakllantirish masalalari tahlil etilgan. Ilk bolalik davridan ekologik bilim va madaniyatni shakllantirish bo‘yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.