“Maktabgacha taʼlim tashkiloti direktorining boshqaruv vazifalari" - Akmalova, Mohinur (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida direktorining boshqaruv vazifalari haqida bayon etilgan.