MAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARGA AQLIY TARBIYA BERISHNI TO’G’RI TASHKIL ETISHNING MAZMUNIMAKTABGACHA TARBIYA YOSHIDAGI BOLALARGA AQLIY TARBIYA BERISHNI TO’G’RI TASHKIL ETISHNING MAZMUNI - Xasanova, Gulnoza (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Annotatsiya: Bolalarni maktabga tayyorlashda aqliy tarbiyalashning rolli kattadir.Ushbu maqolada maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarga aqliy tarbiya berishni to’g’ri tashkil etishning mazmuni