BOLALARNING JISMONIY TARBIYA MASHG’ULOTLARIDA DO’STONA MUNOSABATLARNI SHAKLLANTIRISH. - Xoliqov, Farxod (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2021)
Munosabatlarni shakllantirishning samarali usullari va vositalari, bolaning shaxsining ijtimoiy qimmatli fazilatlarini shakllantirishga va uning jamiyatdagi xatti-harakatlarini belgilovchi dolzarb vazifalar, shuningdek, katta maktabgacha yoshdagi bolalarning do’stona, ta’sirchan, insoniy xulq-atvorning adolatli munosabatlarini rivojlantirishda insoniy munosabatlarini tarbiyalash muammolariga alohida e’tibor qaratilayotganligi bayon etilgan.