MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTINING OILA BILAN ISHLASHDAGI HAMKORLIGINING ISH SHAKLLARI VA UNING MAZMUNI : FORMS OF PRESCHOOL EDUCATIONAL ORGANIZATION COOPERATION WITH FAMILY AND ITS CONTENT - Rahmonqulova, Xolida (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotasiya : Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkiloti va oila hamkorlgi ish shakllari mazmuni haqidagi mavzu yoritilgan.