SHAXSNING SOG’LOM TURMUSH TARZIGA O’TISHINING SAMARADORLIGI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
Annotatsiya Sog’lom turmush tarzi – bu sog’liqni saqlash va mustahkamlashga, ish qobiliyatining yuqori darajasini ta’minlashga, faol uzoq umr ko’rishga qaratilgan, ilmiy asoslangan tibbiy va gigienik me’yorlarga asoslangan gigienik xulq-atvor, ya’ni odamlarning sog’lig’ini saqlash va mustahkamlashga qaratilgan turmush tarsi