TA‘LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISHDA INNOVATSION TEXNOLOGIYALAR FOYDALANISH MEXANIZMI - xamidovag (Maktabgacha taʼlim jurnali, 2022)
annotatsiya Maktabgacha ta’lim tashkiloti va maktab o‘rtasidagi aloqa ikki yo‘nalishda olib boriladi.Bolalar maktabgacha ta’lim tashkiloti bilan maktabning pedagoglar jamoasi o‘rtasidagi aloqa. Maktabgacha ta’lim tashkiloti bolalari va boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini bir-birlariga yaqinlashtirish.